Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy BLOND VLASY: Anna (26)

BLOND VLASY: Anna (26)

BLOND VLASY: Anna (26)

3. září 2021 od Teta drogerie

3. září 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Anna přišla do proměny s očekáváním, že se zaměříme na správný výběr blond barvy, kterou má ráda a nosí a že jí poradíme s vhodnými vlasovými produkty, které by měla používat. Denně si tepelně upravuje vlasy, ať už žehličkou či fénem, tak očekávání bylo i v oblasti ozdravení vlasů, které těmito úpravami také utrpěly. Ráda experimentuje, chce se líbit a vše tedy nechala na našich odbornících.

Typ vlasů z pohledu odborníka

Anna má porézní vlasy střední délky – narušená kutikula s poškozením. Vlasy byly jemnější, rovné, blond barvy – zesvětlované odbarvováním, kombinace kadeřníka a domácích barev. Blond vlasy měly však výrazně teplý podtón, působily zažloutlé, což je u blond vlasů velmi časté, ale nechtěné. Problémy k řešení tedy byly dva – neutralizace teplých odlesků a obnova kvality vlasů a jejich uhlazení. Anna měla také světlou pleť s neutrálním podtónem.

Výběr barvy na vlasy

Nejprve byla doporučena a vybrána barva L’Oréal Paris Préférence, odstín 9.12 (koupit v e-shopu) se speciální technologií a fialovými pigmenty pro neutralizaci teplých odlesků.
Blond vlasy 1
Barva byla aplikovaná dle instrukcí na obalu včetně testu na alergii pomocí aplikátoru, který je součástí balení. Po uběhnutí času působení byla barva umyta a nanesena závěrečná péče, která je součástí balení.

Následná péče

Pro péči o vlasy byla doporučena řada L’Oréal Paris Elséve Total Repair 5, která regeneruje a posiluje vlasové vlákno pro pocit hebkých a zdravě vypadajících vlasů. Kromě šamponu a masky byla doporučena i bezoplachová péče stejné řady, která poskytuje vlasům extra hydrataci a výživu.

Ochrana blond barvy před nežádoucími teplými odlesky

Byla doporučena ještě druhá řada péče o vlasy a to L’Oréal Paris Elséve Purple. Tato řada se skládá z šampónu a balzámu a je doporučené ji zařadit do rutiny jednou týdně. Díky obsahu fialových pigmentů neutralizuje nežádoucí mosazné tóny a udržuje tak blond barvu krásnou po celou dobu.
Blond vlasy - purple šampon

Výživa konečků a fixace účesu 

Na závěr bylo ještě aplikováno L’Oréal Paris Sleek Serum do konečků vlasů pro uhlazení, vyživení a dodání lesku a poté poté se vlasy vyfoukaly přes kulatý hřeben do přirozených vln. Pro konečnou fixaci byl použit L’Oréal Paris Elnett Lak na vlasy Strong hold.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít