Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 5 rychlých triků, které osvěží váš starý účes

5 rychlých triků, které osvěží váš starý účes

5 rychlých triků, které osvěží váš starý účes

7. ledna 2022 od Anna Šťastná

7. ledna 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Už vás nebaví váš obvyklý účes, ale na zásadní změnu střihu se necítíte? Zkuste jen malé drobné změny ve stylingu a hned se budete cítit jinak.
Co tedy můžete na svých vlasech snadno a rychle změnit klidně hned teď?

1) Pěšinka na jiné straně

1) Pěšinka na jiné straně
Taková drobnost skutečně dělá divy. Pokud jste zvyklá nosit pěšinku nalevo nebo třeba uprostřed, přehoďte si ji napravo. Vlasy na to nejsou zvyklé, a tak najednou na druhé straně vytvoří nebývalý objem. Podpořte ho ještě třeba Nivea Volume Care Lak na vlasy (koupit v e-shopu). Pokud se vám tento trik zalíbí, můžete pěšinky střídat každých pár týdnů, ale i kdykoli během dne – tím vytvoříte rozpustilý a trochu střapatý účes, který váš vzhled rozhodně oživí. Navíc díky častému střídání stran bude patka větší a také bude lépe držet.

2) Zvedněte objem

Ať už je váš střih jakýkoli, zkuste ho nadzvednout a dodat objem. Pokud se vám nechce jej složitě foukat, abyste vlasy zafixovala, pomozte si TRESemmé  Suchým šamponem na objem (koupit v e-shopu). Díky suchému šamponu navíc účes opravdu dobře drží a ještě vám prodlouží intervaly mezi mytím. Objem dlouhým vlasům můžete přirozeně dodat i tím, že je sestříháte a kadeřník v délkách vytvoří takzvané vrstvy.
 

3) Zapleťte je

3) Zapleťte je
Výhodou copu či copánků je, že vždycky vypadají neobvykle a hlavně mají nespočet variant. Můžete si všechny vlasy zaplést do jednoho velkého francouzského copu, případně do dvou, nebo takový cop udělat třeba jen nad čelem místo čelenky. Pokud si troufáte, můžete jich vytvořit třeba pět jen od čela směrem k temeni a tam zbytek vlasů nechat volně splývat. To vše můžete zafixovat Syoss neviditelnou pastou na vlasy (koupit v e-shopu), která účes podrží.
 

4) Rozvlňte to

4) Rozvlňte to
Máte-li rovné vlasy, dodejte účesu strukturu pomocí lehkých plážových vln. Nemusíte nutně natočit celý objem vlasů, klidně žehličkou rozvlňte jen předních pár pramenů a vzadu jen občas nějaký. Ležérní vzhled je u takového účesu zcela žádoucí. Proto by také vlny neměly být příliš výrazné. Jakmile loknu sundáte z žehličky, dokud je ještě horká, lehce za ni zatahejte, abyste její tvary trochu povolila. Vzhled vln ještě podpoří L'Oréal Paris Stylista #beachwaves Stylingový sprej pro vytvoření plážových vln (koupit v e-shopu).

5) Hoďte je na stranu

Pokud jste zvyklá vlasy nosit klasicky, tedy stále rozprostřené přes záda a ramena, zkuste je všechny sčesat na jednu stranu, může to být příjemná změna. Aby držely na jednom místě, můžete je buď všechny sepnout gumičkou, anebo udělat jen malý nenápadný culík z těch vlasů vespodu, které mají největší tendenci vracet se na své místo. Ideální je, když vlasy v tomto účesu nejsou hladce rovné, ale mají strukturu. Ještě do vlhkých vlasů naneste tužidlo, třeba Syoss Pěnové tužidlo Volume Lift (koupit v e-shopu), a jednotlivé prameny pomačkejte v dlaních a vyfoukejte.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít