Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3x společenské účesy z krátkých vlasů

3x společenské účesy z krátkých vlasů

3x společenské účesy z krátkých vlasů

23. listopadu 2020 od Eva Šarfová

23. listopadu 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Za normálních okolností by právě začínala společenská sezona. I když si na plesy a večírky budeme muset ještě chvíli počkat, tipy na slavnostní účesy z krátkých vlasů se budou hodit třeba pro sváteční chvíle, které budeme trávit na Vánoce s rodinou.
Obecně platí, že krátké vlasy omlazují, jsou sexy, symbolizují energii a optimismus, a když je správně upravíte, jsou vždycky v módě. Pro plesové účesy, účesy na svatbu nebo do tanečních se hodí vždy elegantní styling, který podtrhne vaši ženskost a eleganci. Jak tedy svoje krátké vlasy pro slavnostní chvíle učesat?

1. Elegantní asymetrie

Tenhle účes se hodí pro ženy s osobitým stylem, které se nebojí na sebe upozornit, ať je jim dvacet nebo padesát let. Nejvíce bude slušet majitelkám oválného tvaru obličeje.

Jak na to:

Do vlhkých vlasů naneste trochu pěnového tužidla, stačí množství odpovídající zhruba velikosti vlašského ořechu. Pro slavnostní příležitost se hodí například NIVEA Diamond Gloss Care Pěnové tužidlo (koupit v e-shopu), které dodá účesu oslňující lesk. Vlasy následně vyfoukejte přes plochý kartáč ve směru od středu od temene hlavy. Asymetričnost sestřihu můžete podtrhnout stylingovým voskem, například Taft Looks Modelovacím voskem Creative Look (koupit v e-shopu), nebo pastou, kterou nanesete na konečky jednotlivých pramínků. Tím také účes dotvarujete.     
Tip redakce:
Chcete svůj slavnostní účes ještě více povznést? Pak finální účes ozdobte například třpytkami, třeba
Toni&Guy Zlatými třpytkami do vlasů (koupit v e-shopu).

2. Klučičí rozcuch

Výhodou tohoto účesu jsou celkem snadná údržba a variabilita. Krátké sestříhané vlasy si totiž můžete učesat na různé způsoby. Elegantně, a přitom výrazně bude působit styl „vrabčí hnízdo“, který bude slušet ženám se souměrným hranatým i oválným obličejem.     

Jak na to:

Začněte tím, že do vlasů vetřete trochu pěnového tužidla a ošetříte je ochranným sprejem, například Toni&Guy Sprejem pro tepelnou ochranu (koupit v e-shopu). Jednotlivé pramínky pak vyfoukáte přes úzký kulatý kartáč nebo je natočíte na užší elektrické natáčky. Vlasy pak jen prohrábnete prsty, abyste vytvořila neuspořádaný, rozcuchaný look. Nakonec je dobře zafixujte pomocí Wella Wellaflex Laku na vlasy Flexible Extra Strong Hold (koupit v e-shopu), který se postará o to, aby váš účes vydržel dlouhé hodiny dokonalý.  

TIP: Velký výběr stylingových produktů pro úpravu účesů najdete také na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

3. Romantické vlny

Tenhle účes je jako stvořený pro romantické typy žen. Podtrhne totiž ženskost a eleganci za všech okolností. Hodí se pro všechny typy obličejů, tedy i pro ty kulaté. 

Jak na to:

Do vlhkých vlasů vetřete pěnové tužidlo, třeba Pantene Pro-V Lehký a nelepkavý krém pro kudrnaté vlasy (koupit v e-shopu) a nechte proschnout. Pokud pospícháte, vysušte vlasy fénem nastaveným na nízkou teplotu vzduchu. Na suché vlasy pak nastříkejte ochranný termosprej a zapněte si kulmu s menším průměrem. Vlasy rozdělte na několik částí a sepněte kadeřnickými sponkami, abyste mohla pracovat s jednotlivými prameny. Berte jeden pramen po druhém a postupujte od spodu a natáčejte na kulmu. Vlasy už nepročesávejte a jen je opatrně přelakujte Taft Lakem na vlasy Glossy Shine Ultra Strong (koupit v e-shopu).
Tip redakce:
Finální tečku, která dotáhne váš slavnostní look k dokonalosti, udělá
Toni&Guy Rozjasňující vůně do vlasů (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít