Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Slupovací laky na nehty vás budou bavit!

Slupovací laky na nehty vás budou bavit!

Slupovací laky na nehty vás budou bavit!

15. března 2018 od Helena Hladíková

15. března 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Po krásně upravených nehtech touží snad každá žena. Ale každá také velmi dobře zná martyrium s tím spojené. Nekonečné zasychání, krátká výdrž, roztřepené a slabé nehty jako následek častého odlakovávání. Ani s gelovými či akrylovými nehty to není úplně nejjednodušší, a tak možná oceníte novinku v podobě slupovacích laků na nehty.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Hit v podobě slupovacích laků na nehty jste možná zaznamenaly už před časem, a to zejména v případě, že doma máte malou princeznu. Dětskými slupovacími laky na nehty v pestrých barvách se totiž holčičky mohou donekonečna zkrášlovat stejně, jako to dělají jejich maminky. Odpadá při tom však nutnost použít odlakovač, což je pro dětské prstíky ideální. Slupovací neboli tzv. peel off laky ale už pronikly také do sortimentu dámských laků na nehty, takže si je teď můžete snadno vyzkoušet i vy. Najdete je například v nabídce dekorativní kosmetiky značky Gabriella Salvete pod názvem Peel Off Enamel.
Slupovací laky na nehty Gabriela Salvette

Krásné nehty snadno, rychle a nadlouho

Výhod slupovacích laků na nehty je hned několik. Zaprvé nemusíte používat odlakovač, což jistě oceníte nejen vy, ale především vaše nehty a kůže kolem nich. Zadruhé můžete kdykoli snadno změnit barvu laku. Nosíte do práce jemné pastelové tóny, ale na večerní rande chcete být sexy a použít výraznější odstín? Jednoduše lak sloupnete a nanesete jinou barvu. Snadnou výměnu zaručeně oceníte i v případě, že denně vykonáváte manuální práci, při níž se nehty zničí raz dva, či tehdy, když nemáte čas chodit na aplikaci gelových nehtů nebo je na rukou prostě nesnesete. Dalšími pozitivy slupovacích laků jsou rychlá aplikace bez dlouhého čekání na zaschnutí a také výdrž, která činí 7 až 10 dnů.

laky na nehty

Jak to vlastně funguje?

1. Před nanesením slupovacího laku je nutné nehty na aplikaci správně připravit. Ale nelekejte se, jde o stejnou proceduru, jako byste si nehty lakovaly obyčejným lakem.  
2. Poté naneste vrstvu barevného slupovacího laku.
3. Jako poslední můžete aplikovat svrchní bezbarvý lak pro ještě lepší vzhled a výdrž. Chvilku poté se raději vyhněte styku s horkou vodou, která by lak změkčila a nadzvedávala.
4. Jakmile se budete chtít laku zbavit, stačí u kořene nehtu vrstvu nadzdvihnout (pomocí druhého nehtu nebo dřívka) a jednoduše sloupnout. Pokud by se vám to z nějakého důvodu nedařilo, existují speciální odstraňovače peel off laků, které v takovém případě můžete použít.
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Zdeňka Vachová 10.dubna 2018
Zakoupila jsem a jsem velmi zklamaná. Přestože jsem měla nehty opravdu dobře připravené, lak na ně vůbec nechytal.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít