Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy - 7. díl: Krása Raků

Horoskop krásy - 7. díl: Krása Raků

Horoskop krásy - 7. díl: Krása Raků

14. června 2017 od Eva Suchomelová

14. června 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Raka, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
„Raci jsou notoricky známí milovníci domova a rodiny,“ přibližuje Petra Alraune charakter tohoto znamení. „To ale neznamená, že by se ženy v něm narozené měly oblékat do zástěry a tepláků. Sluší jim oblečení a líčení v barvě jejich očí a také v uklidňující barvě vody." Raci tíhnou k zázemí a jistotě, proto ani jejich vzhled nebude příliš extravagantní. Spíš sázejí na osvědčené styly, ležérní eleganci a vlastní příjemný pocit.

Milují hebké, měkké věci, hladké a jemné textury. Hrubé žínky či peelingy u nich nenajdete. Nevyhledávají bolestivé procedury a zákroky, i kdyby po nich měly zkrásnět o dvacet let. Raději si potrpí na každodenní dlouholetou kosmetickou rutinu, díky níž si udrží mladistvý vzhled do vysokého věku. Každé ráno začínají s čisticím pleťovým mlékem, tonizující vodou a osvědčeným krémem přesně pro jejich typ pleti. Pokud někdo dbá na doporučení kosmetičky, pak je to zajisté žena narozená v Raku.

Tedy v případě, že se jí daný přípravek v praxi osvědčil. Pak je mu věrná, dokud jej nepřestanou prodávat v obchodech. A na jaké přípravky se zaměřit?„Byliny, Měsíci zasvěcené, jsou jasmín, lilie, vlčí mák, kopretina, pivoňka, proskurník, šípková růže, vrba a aloe, tedy z hlediska kosmetiky a parfémů skvělá a pestrá volba,“ radí expertka na magii.
 
Horoskop krásy - Rak

Rak rád hromadí. To se může projevit i tak, že si nakoupí do zásoby osvědčené kosmetické přípravky. Račice obzvlášť by měly věnovat pozornost datu expirace na obalu, neboť se jen nerady vzdávají toho, co výhodně nakoupily. Ale ještě větší zklamání by zažily, kdyby se přípravek zkazil a musily by ho vyhodit. Určitě se jim budou hodit naše tipy, o nichž jsme psali zde.

„Račicím svítí na životní cestu Luna,“ říká Petra Alraune. „Jejich barvou je bílá a stříbrná.“ Barvami něžných a citlivých Račic jsou vedle nich i světle modrá a královská modř. Slušet jim budou i zlatavé, zářivé či lesklé barvy měsíčního svitu nebo světle zelená, lila či levandulová. Všemi těmito barvami mohou podtrhnout poklidný pohled svých očí, naplněných měsíčním světlem, nebo zkrášlit své sice krátké, ale pěstěné nehty.

Nejháklivějšími částmi těla Raka jsou hrudník a prsa. Takže, milé Račice, nikdy nezapomínejte na péči o svůj dekolt! V tomto znamení nebývá v těchto partiích příliš nositelek středních velikostí, Buď mají výrazně větší horní objem, anebo takřka plochý hrudník. Nejde tedy jen o zpevňující krémy na poprsí. Především pečujte o jemnou pokožku této navýsost ženské části těla. V případě společenské události můžete dekolt opticky lehce ztvarovat pomocí pudru, ale hedvábnou pleť ocení každé mužské oko.

Horoskop krásy - Rak

Račice mají tendenci se celý život utápět v pocitech méněcennosti a v obavě, že nejsou dost krásné a atraktivní. Jejich okolí ví, že to jsou plané strachy. Ale pokud si to chce opravdu uvědomit i ona sama, měla by zahodit všechny ty bezvýrazné toaletní vody a růžové parfémy a sáhnout po silnějším vonném kalibru. Sofistikované orientální vůně, sytě elegantní kompozice bílých květů, mechů a dřevin s čistými tóny tuberózy, magnólie, gardénie nebo jasmínu mohou být její volbou pro večer ve velkém stylu, pro intimní svádění zas kombinaci aldehydů s přírodními oleji a šepotem šeříků či hyacintu. Pokud se na to stále necítí, měla by zkusit alespoň poloviční „ráži“ v podobě konvalinky měkce podtržené ambrou, pačuli a čerstvými zelenými listy. Pak se už nikdy nebude cítit jako udřená hospodyně.


Račí tipy:

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít