Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na září: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na září: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na září: Jak být krásná a zdravá

26. srpna 2020 od Eva Šarfová

26. srpna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Září je tu a spolu s ním začátek podzimu, který přinese pro všechny nové výzvy. Jak se vám bude dařit, pokud jde o krásu a zdraví? Kartářka Jana Rubešová vyložila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu karty, které leccos prozradily.

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věř.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte pocit, že dlouho přešlapujete na místě a vaše akční já potřebuje změnu. Důležité životní kroky ale dobře promyslete. Pro začátek byste se mohla spokojit s novým účesem a barvou vlasů. Celkově vás zklidní relaxační cvičení, třeba jóga nebo pilates.  
 

Karty říkají:

Ujasněte si, co chcete, aby to k vám přišlo teď hned.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Začíná období, které přinese nové milostné zážitky. Budete se cítit krásná a žádoucí. Váš půvab umocní nová vůně. Slušet vám bude třeba parfém Lanvin Éclat d'Arpège (koupit v e-shopu). Fyzicky se cítíte skvěle, přesto se snažte dodržovat zdravou životosprávu a omezte příjem cukru.  
 

Karty říkají:

Nová láska na obzoru. Někdo nový rozvířil vaše milostné city.

Blíženci (21. 4. – 20. 5.)

Přišel čas sečíst škody na kráse, které přineslo léto. Unavené vlasy znovu oživí regenerační šampony a masky, suchá kůže ocení péči v podobě Barnängen All Over Rescue tělového balzámu (koupit v e-shopu). Vyživit je potřeba kůži celého těla, zejména pokud máte sklony k tvorbě atopického ekzému. Promazávejte ji pravidelně dvakrát denně.
 

Karty říkají:

Velká láska si zaslouží, abyste se pustila do toho, k čemu se cítíte vedená.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Snažte se krotit svoji touhu utrácet. Radost vám udělají i maličkosti jako třeba nový lak na nehty nebo voňavá svíčka s vůní levandule. Tu si zapalte, třeba až budete ležet večer ve vaně plné pěny a relaxovat. Ostatně na odpočinek byste zapomínat neměla, prospěje celkově vašemu zdraví i psychice.
 

Karty říkají:

Pracujte na svém partnerském vztahu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Doslova zářit budete, když se zaměříte na péči o oční okolí. Drobné vrásky spolehlivě vyhladí Dermacol Collagen+ Intenzivní omlazující krém na oči a rty (koupit v e-shopu), který si poradí i s otoky a kruhy pod očima. Ty pomůže odstranit překvapivě také pití zeleného čaje, který je bohatým zdrojem kofeinu, antioxidantů a hořkých tříslovin a podpoří zdraví celého těla.
 

Karty říkají:

Požádejte druhé o pomoc a přijměte ji.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Váš půvab podtrhne jen decentní líčení. Opálená pleť si vystačí s BB krémem, oči zvýrazněte Maybelline Total Temptation řasenkou černou (koupit v e-shopu) a rty přetřete leskem. Pokud jde o zdraví, soustřeďte se na péči o močové cesty. Dbejte na to, ať neprochladnete, nezapomínejte na pitný režim a užívat můžete i doplňky stravy s výtažky z brusinek.  
 

Karty říkají:

Odpoutejte se od svých bývalých partnerů. Přišel čas, abyste pročistila svoji energii.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud jste zaznamenala horší kvalitu pleti, dbejte ne opravdu dokonalé čištění, a to ráno i večer. S pupínky pomůže zatočit pleťový peeling, který zbaví pleť vrstvy odumřelých buněk. Pokožka ocení také kvalitní jídelníček. Přestaňte hřešit a vyhýbejte se fast foodům a sladkostem a raději se zaměřte na konzumaci vitaminů z čerstvého ovoce a zeleniny.
 

Karty říkají:

Našla jste svoji spřízněnou duši.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nastal čas zařadit do kosmetického repertoáru víc než jen krém. Pokud ještě nemáte sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou, pořiďte si ho. Skvělé je například NIVEA Hyaluron Cellular Filler Vyplňující perlové sérum (koupit v e-shopu). Bolesti hlavy, které vás poslední dobou trápí, mohou být důsledkem zhoršení zraku. Zajděte na prohlídku k očnímu lékaři.
 

Karty říkají:

Stane se něco, co vás vyzve k tomu, abyste důvěřovala.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Smiřte se s tím, že léto je pryč. Opálení si můžete udržet užíváním beta karotenu, ale i pomocí samoopalovacích přípravků. Pomůže i vhodný jídelníček. Začněte se také tepleji oblékat, aby vás nezaskočilo nachlazení, v horším případě chřipka. Zaměřte se i na posilování imunity a vsaďte na dostatečný příjem vitaminu C.
 

Karty říkají:

Vaše spřízněná duše může vypadat jinak než lidé, na které jste zvyklá, a jinak, než očekáváte.

TIP: Širokou nabídku doplňků stravy pro zdraví najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jestliže vás trápí vypadávání vlasů, je důležité nejprve vyměnit šampon. Vyberte produkt s kofeinem či dalšími látkami, které podporují činnost vlasových kořínků. Pomůže také užívání doplňků stravy s metioninem a biotinem. Blahodárná je rovněž masáž hlavy, která je skvělá pro odstranění napětí v oblasti šíje, způsobeného stresem.  
 

Karty říkají:

Vaše city jsou skutečné a zaslouží si pozornost.

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Máte chuť zkusit něco bláznivého? Do toho! Sáhněte po výrazné rtěnce, obarvěte si vlasy v odstínu, který jste vždycky chtěla. Nezapomeňte, že méně je více, ale nebojte se popustit uzdu fantazii. Energii a elán, který teď máte, zkuste využít pro zlepšení fyzičky. Kupte si permanentku do fitka, začněte cvičit jógu nebo běhejte. Je šance, že u toho vydržíte.
 

Karty říkají:

Otevřete své srdce, abyste mohla dávat a přijímat co možná nejvíce energie.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Práci na zahrádce sice milujete, ale nezapomeňte se pak postarat o nehty a pokožku svých rukou. Kvalitní krém na ruce by měl mít své místo na poličce v koupelně. Bolavým zádům zase uleví kompenzační cvičení a aplikace hřejivých mastí a balzámů, které uvolní namožené svaly a klouby.
  

Karty říkají:

Finanční otázky jsou v tuto chvíli jedním z důležitých faktorů ve vašem milostném životě.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít