Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co o vás řekne barva laku na nehty?

Co o vás řekne barva laku na nehty?

Co o vás řekne barva laku na nehty?

18. srpna 2022 od Helena Hladíková

18. srpna 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Role barev v životě, to je jedna velká věda. Ovlivňují vaši náladu a také o vás dovedou hodně napovědět. Víte, že dokonce i barva nehtů o vás prozradí spoustu věcí? Najděte se v následujících charakteristikách!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Nejprve zkuste sama sobě položit otázku: Jakým barevným podtónům laku na nehty dávám přednost? Líbí se mi spíše studené, tedy ty, které obsahují modrou barvu (fialová, modrozelená, červenofialová aj.)? Anebo teplé, to znamená takové, které obsahují žlutou barvu (červená, oranžová, zelená, zelenožlutá aj.)?
 
1. Pokud jsou pro vás typické spíše studené barvy, nejčastěji sáhnete po:
•     modré (charakteristika A) nebo
•     fialové (charakteristika G)?  

2. Pokud jsou pro vás typické spíše teplé barvy, nejčastěji sáhnete po:
•     žluté (charakteristika E) nebo
•     červené (charakteristika B)?  

3. Ještě jste se v žádné dosavadní barvě nenašla? Nevadí! Možná preferujete některou z těch následujících:
•     růžovou (charakteristika C),
•     černou (charakteristika F) nebo
•     přirozenou/nude (charakteristika D).


A) Ať žijí experimenty!

Pokud je vaší nejoblíbenější barvou nehtů modrá, patříte k experimentátorkám a život si dokážete užívat plnými doušky. Zbožňujete kolem sebe neustálý ruch a originalita je vaše osobní krédo, protože se toužíte odlišit od ostatních, a to je dobře. Nenechte se semlít davem, vždyť individualita je krásná věc.

Tip redakce:
Vyzkoušejte třeba  svělou pastelovou barvu
 Miss Sporty lak 1 Min to Shine 639 (koupit v e-shopu) nebo zkuste barvu temných mraků s perleťovými odlesky Gabriella Salvete Longlasting Enamel 06​ (koupit v e-shopu). Zajímavá by mohla být také námořnická modrá Miss Sporty lak Lasting Colour 510​ (koupit v e-shopu). 


odstíny modrého laku

B) Atraktivně sebejistá

Není svůdnější barvy než červené, co říkáte? Ale kromě toho, že o sobě víte, jak jste atraktivní a smyslná, si také velice dobře umíte jít za svým a žádné překážky vás nezastaví. A platí to jak o vysněném muži, tak o práci nebo životních snech.

Tip redakce: 
Zkuste 
Miss Sporty lak 1 Min to Shine 220 (koupit  v e-shopu) nebo Rimmel London 60 Seconds Super Shine 310 double decker red 8ml​ (koupit v e-shopu) nebo Gabriella Salvete Longlasting Enamel 24 (koupit v e-shopu). Rudá je zkrátka rudá a někdy záleží jen na drobné nianci jejího odstínu. 

červený lak na nehty

C) Něžná holčička

Jemnost, mládí, něha, romantika, plachost… Tak přesně taková slova perfektně vystihují vaši osobnost. Vyzařuje z vás křehké kouzlo, které v každém muži budí ochranitelské city. Potrpíte si na romantická gesta, jste empatická a působíte jako věčně zasněná romantička.

Tip redakce: 
Která je ta vaše růžová? 
Miss Sporty lak 1 Min to Shine 100​ (koupit v e-shopu), perleťová, princeznovská? Nebo Rimmel London lak Super Gel 021​ (koupit v e-shopu) ala nude. Nebo třeba velmi jemná a něžná Gabriella Salvete Longlasting Enamel 44​ (koupit v e-shopu)

růžový lak na nehty

D) Nohama pevně na zemi

Tělové, béžové a šedé odstíny nebo průhledná barva laku hovoří jasně – máte ráda stabilitu a zázemí a chcete mít vedle sebe někoho, na koho se můžete vždy spolehnout. Máte svoje zásady ve vztazích i profesním životě, ale zároveň umíte velmi dobře zdůraznit svůj přirozený půvab a svou ženskost, aniž byste k tomu potřebovala výrazné prostředky. Vždyť v jednoduchosti je krása, že?

Tip redakce: 
Jsou jednoduché, ale přesto zajímavé a nepřehlédnutelné. Vyzkoušejte tóny bílé kávy s pěnou 
Gabriella Salvete Longlasting Enamel 48 (koupit v e-shopu), zajímavá bude také tělová barvy typu Sally Hansen lak na nehty Insta-Dri 203 9​ (koupit v e-shopu). Skvělá je také naprosto přirozená Sally Hansen lak na nehty Pure 200​ (koupit v e-shopu). 

béžový lak na nehty

E) Optimismus v žilách

Stejně jako slunce i vy dokážete naplnit místnost pozitivní energií a veselou náladou. Téměř nikdy vám nechybí energie, jste věčně usměvavá a lidé rádi pobývají ve vaší společnosti. Není divu, protože na ně dokážete přenést svůj optimismus, což je v dnešním uspěchaném a častokrát zamračeném světě doslova terno.

Tip redakce: 
Kromě žluté -
Gabriella Salvete Longlasting Enamel 49 (koupit v e-shopu), to mohou být neonové či  výrazné barvy. Třeba  Gabriella Salvete Longlasting Enamel 34 (koupit v e-shopu) nebo  Flormar lak na nehty, č.PL459 (koupit v e-shopu)


žlutý lak na nehty

F) Divoká jízda životem

Černá barva nehtů značí, že vaše okolí má co do činění se ženou, která má ráda nezávislost a rebelství a v životě se řídí hlavně silnou intuicí. Konvence a pravidla? Nic pro vás! Ale pozor, tvrdá slupka nespoutanosti také často skrývá něžné nitro a silné umělecké cítění. Tak si neberte jízlivé poznámky druhých příliš k tělu a buďte pořád tak úžasně svá.

Tip redakce: 
Zkuste 
Moda lak na nehty, č. 16​ (koupit v e-shopu). 

černý lak na nehty

G) Šlechtická elegance

Dominuje vašim nehtům fialová barva? Tak je vám nejspíš vlastní elegance, šarm, sebejistota a půvab stejně jako členům královských rodů, jimž je právě fialová barva připisovaná. Pravděpodobně vám také není cizí ani umělecké cítění a nadání, proto se nebojte ho uplatnit a rozvinout svůj talent. Obdiv druhých možná čeká právě na vás!

Tip redakce: 
vyzkoušejte 
Moda lak na nehty, č. 86 (koupit v e-shopu) nebo Flormar lak na nehty Full color FC15 (koupit v e-shopu). 

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít