Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Chytré dárky pro muže, které jim usnadní život

Chytré dárky pro muže, které jim usnadní život

Chytré dárky pro muže, které jim usnadní život

7. prosince 2022 od Anna Šťastná

7. prosince 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Vymyslet vánoční nadílku pro naše drahé polovičky bývá celkem oříšek. Chybí vám inspirace? Máme pro vás pár tipů na praktické dárky, které vaše polovičky zaručeně potěší a usnadní jim život.

Inspirace na vánoční dárky pro muže

Jak vybrát kosmetický dárek pro muže? 

I muži o sebe potřebují pečovat, často se však zanedbávají či mají pocit, že budou moc zženštělí a tak si žádný kosmetický produkt nekoupí. Proto jim ho letos vyberte vy
  • aby nám muži voněli, vyberte jim nějaký zajímavý parfém třeba v netradičním či vtipném flakonu
  • pro sportovně založené chlapy kupte masážní gel či doplněk stravy, díky kterému budou svaly rychleji regenerovat
  • aby byl dárek dokonalý, zabalte ho vtipně s pomocí našeho návodu

1. Správná kosmetická sada

Klasika, kterou potřebuje a ocení každý muž bez rozdílu. Buď si totiž péči o sebe užívá, nebo bude vděčný, že mu vše potřebné darujete pěkně pohromadě. Výběr kosmetických dárkových balení je teď na předvánočním trhu opravdu veliký. Často obsahují sprchový gel, šampon či pěnu do koupele jako Old Spice Alpinist Pro Muže (koupit v e-shopu). Výhodou tohoto balíčku je že si z jeho krabice můžete ještě navíc vystřihnout domino. A k dostání je v různých variantách. Zkusit můžete také Nivea Men Sensitive Fresh Balm Hemp Dárková sada (koupit v e-shopu), který obsahuje 100% konopný olej a zklidňuje pokožku. Vtipnou variantou je například Nivea Men Sensitive Kit Toolbox Dárková sada​ (koupit v e-shopu), která má tvar kufříku s nářadím a potěší nejen kutily.
Správná kosmetická sada

2. Péče o vousy

Úprava zevnějšku patří obvykle mezi činnosti, ve kterých si obecně pánové (samozřejmě existují výjimky) moc nelibují. Usnadněte jim to a věnujte jim zastřihovač vlasů, vousů a chloupků v jednom. Skvělým tipem je nový strojek Philips OneBlade 360 na tvář QP2730/20 (koupit v e-shopu), který má inovativní břit a dokáže se otočit jakýmkoliv směrem. Zároveň se dá použít i ve sprše, takže šetří čas. Pro perfektní péči o vousy věnujte  Gillette King Šampon na vousy (koupit v e-shopu) s obsahem kokosové vody pro dokonalé osvěžení.

3. Maličkost do auta

O svého miláčka na čtyřech kolech pečují pánové kolikrát raději než o sebe. Proto jim udělá radost často i maličkost, díky které bude jejich auto ještě krásnější. Skvělým doplňkem do interiéru auta jsou osvěžovače vzduchu. Příjemné tóny cedrového dřeva nabídne například Mr&Mrs Cesare Cedar Wood Vůně do auta (koupit v e-shopu).

Balíček pro zdraví

 4. Balíček pro zdraví

Pro všechny muže, kteří rádi sportují tu máme speciální dárky pro zdraví a kondici. Protože pokud si pánové natáhnou sval nebo vyvrtnou kotník, je o malér většinou postaráno. A tak přichází ke slovu prevence a řešení některých "chlapských bolístek". Pak můžete zkusit dárek v podobě doplňků stravy určitě nebude od věci. Skvělým tipem pro sportovně založené muže je například GS Condro Forte (koupit v e-shopu), který posiluje klouby a chrupavky. Pro regeneraci po sportovní aktivitě darujte  Alpa Relax Masážní sport gel po výkonu (koupit v e-shopu), který obsahuje směs bylin pro okamžitou úlevu.

5. Voňavý balíček

Potěšte svého muže originální vůní v netradičním flakonu. Fotbalové fanoušky potěší vůně  Cristiano Ronaldo CR7 Origins pánský EDT (koupit v e-shopu), která překypuje maskulinitou. Pro pravidelné návštěvníky posilovny se bude hodit parfém Davidoff Champion pánská EDT (koupit v e-shopu), který má tvar činky. Svěží a exotickou toaletní vodou Pepe Jeans London Celebrate For Him toaletní voda  (koupit v e-shopu) potěšíte snad každého.

Jak netradičně zabalit dárek pro pány?

Co vyzkoušet balení v podobě sváteční košile s motýlkem? Je to opravdu jednoduché!

Postup:

Naměřte si papír podle velikosti krabice, horní část musí být delší zhruba o polovinu. Dárek zabalte do papíru pomocí izolepy z přední a spodní strany. Vrchní část narolujte tak, že přiložíte stuhu a papír ohýbáte podle její šířky až téměř ke krabici.
Následně sestřihněte a založte boky. Ty je nutné připevnit pomocí izolepy nebo pásky, čímž se vytvoří ramena. Srovnejte vzniklý límeček a zavažte mašli, která vytvoří pomyslného motýlka. Celý postup naleznete v našem videu.  
Tip redakce:
Na košili pak můžete nalepit opravdové knoflíky, bambulky, nebo si vyrobit knoflíky z papíru.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít