Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Bílá je nová červená: Sněhový nail art, kterým oslníte

Bílá je nová červená: Sněhový nail art, kterým oslníte

Bílá je nová červená: Sněhový nail art, kterým oslníte

29. ledna 2019 od Eva Suchomelová

29. ledna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Bílá je aktuálně in! Platí to v módě, ale taky třeba v nail artu. Jak nosit bílé nehty, abyste byla trendy? To jsme pro vás zjistili u nail artistky Veroniky Peroutové. Zapomeňte na rudou a šup pro bílý lak!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Letošní zimu ovládly bílé outfity, takže se není co divit, že bílá pronikla i do sezonních trendů v manikúře. Celebrity i známé beauty blogerky se předhánějí, kdo přijde s nejoriginálnějším pojetím. Chcete to také zkusit?
 

Do práce či pro opatrné

Jestli vám vaše zaměstnání nebo introvertní povaha nedovolí mít na rukou žhavý módní výstřelek, pak začněte zlehka. Zkuste některý z těchto tipů:
  • Krátké a matné – na pečlivě upravené krátké nehty naneste základní lak, na něj krycí bílý lak a přes něj matný vrchní lak, tzv. top coat.
  • Dvojitá francie – udělejte si klasickou francouzskou manikúru, ale naneste pomocí šablony ještě jeden bílý oblouček do poloviny nehtu.
  • Orámované – nehty natřete krycím bílým lakem a jejich kraje orámujte jako vlas tenkou černou linkou podél linií nehtu.
Tip redakce:
Pro matný vzhled zkuste nanést matující vrchní lak Flormar Mattifying Top-Coat Perfect Nails. Z bílých krycích a matných laků sáhněte např. po Dermacol Dlouhodržícím laku na nehty 5 Day Stay v odstínu Snow White nebo po laku na nehty s gelovým efektem essence gel nail č. 33 wild white ways.
 
laky na nehty

Pro slavnostní chvíle nebo pro odvážné

Chcete se odvázat a zkusit něco fakt netradičního? Nezaručujeme, že to zvládnete sami, ale za ten efekt stojí navštívit nail artistku a nechat si vybraný typ manikúry udělat. Spolu s nail artistkou Veronikou Peroutovou jsme pro vás vybrali hned tři na výběr:
 

Swarovski nail art

Swarovski nail artO co jde: Kombinace bílé s výraznou barvou (např. inkoustově modrou), která ladí k outfitu, je doplněna kamínky Swarovski. Lze aplikovat na umělé i přírodní krátké nehty.

Kam se hodí: Jde o univerzální manikúru, která se hodí takřka kamkoli a pro kohokoli. Snese i běžné denní činnosti, takže je vhodná i pro každodenní nošení. Druh výrazné barvy lze navíc sladit s chystaným outfitem.

Zvládnete ji sama? Ano! Tuhle klasiku zvládne doma každý. Naneste podklad, na vybrané nehty bílý lak a na ostatní vybraný výrazně barevný. Po zaschnutí nalepte na vybraný nehet kamínky Swarovski a vše přelakujte průhledným vrchním lakem.

 
Geometrický Babyboomer s třpytem

geometrický Baby BoomerO co jde: Babyboomer je francouzská manikúra rozpitá doztracena, zde doplněná o bílé čárky jakýmkoli směrem a dozdobená kovovými prvky ve zlaté barvě či zlatým lakem. Ozdoby se připevňují do bezbarvého gelového laku. Dělá se pouze na umělých, nikoli na přírodních nehtech, a to kvůli výdrži (jsou pak odolné proti poškození).

Kam se hodí: Ideální je na slavnostní příležitosti (např. na plesy) a spíš pro mladší ročníky.

Zvládnete ji sama? Na samotný Babyboomer si dojděte k profesionální manikérce, která se postará o to, aby byl dokonale udělaný a přechod nebyl vidět. Zdobení tohoto typu zvládne každý.

 
Růže - gelový 3D nail art

Růže - 3D gel nailsO co jde: Vytváří se jen na umělých nehtech z gelu, který se vytvrzuje. Zvláštní je tím, že růže vytváří reliéf na nehtu, doslova 3D efekt.

Kam se hodí: Hodí se kamkoli, na výjimečné i běžné příležitosti. Takováto ozdoba je díky vytvrzení velmi odolná proti mechanickému poškození. Sundá se pouze pilníkem – u profesionální manikérky, nikdy to nezkoušejte sami doma.

Zvládnete ji sama? Ne, jde o profi záležitost, na tohle je potřeba zajít k nail artistce.
 
Která bílá manikúra bude letos právě ta vaše?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

3 komentářů k článku
Ilona Hrabáková 9.února 2019
Slevy na vybrané zboží pro psi! a kočky. Znalosti základní školy ! Je pravda, že nabídka s hrubkou mě okamžitě zaujala😂😂😂
Eliška Kočí 9.února 2019
Manikúra přece není jen o malovaných nehtech...Ale je to především péče o ruce jako takové,na kterých je spousta reflexních bodů,které se promítají do celého těla.Jinymi slovy,zajdete-li ke mně na manikúru, pečujete tím o celé své tělo.Muj tel.608981937
Jaroslav Machovský 9.února 2019
Uvažujte trochu nemám zájem o manikuru jsem chlap a mám rád vše přírodní

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít