Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 super účinných cviků pro boubelky

5 super účinných cviků pro boubelky

5 super účinných cviků pro boubelky

24. října 2020 od Pavla Maříková

24. října 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Máte pár kilo navíc, a to vás odrazuje od cvičení? Ukážeme vám pět cviků na hubnutí určených speciálně pro boubelky, které opravdu fungují. Zpevníte své tělo, aby krásně vynikly vaše ženské křivky.

1. Výpady

K tomuto cviku budete potřebovat malé činky, stačit vám ale budou i dvě 0,5litrové láhve vody. Zpevněte celé tělo a udělejte výpad vpřed. Vraťte se zpět do výchozí pozice a totéž proveďte i druhou nohou. Bříško musí být po celou dobu zpevněné a záda by se neměla prohýbat.

 

Počet opakování: 16
Počet sérií: 3

Tip redakce:
Při cvičení se určitě pořádně zapotíte, proto nezapomeňte ještě před ním použít kvalitní antiperspirant. My jsme si oblíbili
Dove Dámský Deodorant Cucumber & Green Tea (koupit v e-shopu), který má nulový obsah aluminiových solí.

2. Unožování

Položte se na bok a opřete se o předloktí. Hlídejte si, abyste nezapadala mezi ramena. Zpevněte bříško a horní nohou unožte. Nemusí to být ani moc vysoko, stačí cca 20 cm nad spodní nohu. Toto unožení provádějte tak, že horní nohu již úplně nevrátíte na tu spodní. Svaly musí být stále aktivované.

 

Počet opakování: 20 na každou stranu
Počet sérií: 3

TIP: Široký sortiment deodorantů a antiperspirantů, určených nejen na sportování, najdete na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

3. Prkno na předloktí

Položte se na zem na břicho a opřete se o předloktí. Lokty by měly být přímo pod rameny. Zpevněte břicho a zvedněte kolena. Vaše opěrné body jsou tedy předloktí a špičky nohou. Pokud by to pro vás bylo příliš těžké, opřete se o kolena.

 

Délka výdrže: 30 vteřin
Počet sérií: 3

4. Kliky

Opřete se o kolena a ruce dejte do široka na zem – zhruba na úroveň ramen. Zpevněte břicho, nadechněte se a proveďte klik. Zvedněte se zpět a zkuste to znova. Nejdůležitější je neprohýbat záda v oblasti beder – v tom vám pomohou právě kolena na zemi.

 

Počet opakování: 12
Počet sérií: 3

5. Loďka

Posaďte se na zem a přitáhněte kolena k sobě. Zatněte břišní svaly a opatrně přednožte. Pokud se cítíte jistá, protáhněte dopředu i ruce. Záda se snažte co nejvíce narovnat a protáhnout do dálky.

 

Délka výdrže: 15–20 vteřin
Počet opakování: 3

Tip redakce:
Honí vás po cvičení mlsná? Místo různých nezdravých sladkostí sáhněte po tyčince s nízkým obsahem cukru, zato však vysokým obsahem vlákniny. Takovou je například
Keto Tyčinka Kokos s 39 % vlákniny (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít