Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Vánoční večírky: Party time! Čím se líčí královny večírků

Vánoční večírky: Party time! Čím se líčí královny večírků

Vánoční večírky: Party time! Čím se líčí královny večírků

8. prosince 2016 od Eva Suchomelová

8. prosince 2016 5 minut čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Začíná předvánoční maraton slavností, party a večírků, je tedy potřeba se na něj dobře připravit. Co si nachystat do kosmetické taštičky, abyste byla krásná snadno a rychle? Jaké oční stíny, rtěnky nebo způsob líčení jsou trendy a co z kosmetických vychytávek vám nesmí chybět? Zde jsou doporučení naší redakce.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Konzervativní dáma

Pokud jste zvyklá se líčit každý den, svoji běžnou kosmetickou rutinu jen doplňte několika trendovými prvky aktuální sezony. Make-up ponechte takový, který vám nejvíc vyhovuje, ovšem na večer jej obohaťte výraznějším kouřovým líčením nebo rtěnkou se zlatými pigmenty. Na závěr pak vše přestříkejte fixačním sprejem na make-up, aby vše zůstalo dokonalé po celý večer.

Glam and smokey, Catrice. Paleta očních stínů obsahuje 6 odstínů se sametově hebkou strukturou a umožňuje elegantně působivé kouřové líčení.

Color Riche Gold Obsession, L‘Oréal Paris. Nová generace rtěnek s obsahem vzácných olejů a 24karátového zlata zahalí rty do některé ze čtyř úchvatných barev se zlatavým odleskem. Potěší vás jejich smyslná textura i luxusně vyhlížející obal.

Keep it perfect, essence. Fixační sprej na make-up stačí aplikovat na obličej jen jednou. Vytvoří ochrannou vrstvu, jež líčení udrží dlouhé hodiny bez nežádoucí změny. Sprej má osvěžující efekt, nezatěžuje make-up a není parfémovaný.


Pracovně vytížená

Pokud vyrážíte na večírky přímo z práce a nemáte času nazbyt, pak svoji kabelku vybavte pár víceúčelovými líčidly. Skvělé jsou v tomto směru paletky, díky škále více odstínů vám umožní být pokaždé trochu jiná. A samozřejmě nesmí chybět kompaktní make-up! Spolehlivý, nenápadný, ale naprosto nezbytný.

Lip and Cheek, Maybelline. Multilíčidlo lze použít jako hydratační balzám na rty, také jemným vklepáním do pleti i jako tvářenku. V nabídce jsou čtyři šťavnaté odstíny.

Rock Nude Palette, Maybelline. Z 12 očních stínů vykouzlíte uhrančivé kouřové líčení. Mix neutrálních, syrově studených i rockově temných odstínů perfektně zdůrazní hnědé, modré i zelené oči.

Make-up Cushion, L‘Oréal Paris. Lehoučký make-up inspirovaný asijskými trendy se velmi snadno aplikuje a má jemné krycí účinky. Na pokožce tedy působí velmi jemně a decentně a přirozeně ji rozjasňuje. Nanáší se přiloženou labutěnkou.


Hvězda večera – zářivá a sexy

Současným trendem jsou zlaté odstíny, třpytivé líčení a rozjasněná pleť. Na to využijete nejrůznější paletky či sady na konturování obličeje, které sází na kontrast matu a lesku. Držte se pravidla: světlé a rozjasňující barvy na místa, která chcete zdůraznit a pochlubit se jimi, tmavé a matné odstíny na ta místa, jež chcete potlačit.

Illuminating Palette, Dermacol. Rozjasňující paletka s hedvábně pudrovou texturou zanechává pleť jemnou a bez známek únavy po celý den. Unikátní třpytivé částečky a perleť odrazem světla maskují drobné vrásky a nedokonalosti. Transparentní růžový pudr mírně pleť zmatňuje, a jemné třpytky tak ještě více pleť rozzáří. Dva efektně sladěné odstíny lze používat odděleně, nebo je kombinovat.

Light up your face, essence. Paletka nabízí tři sehrané odstíny rozjasňujících pudrů s pigmenty odrážejícími světlo: s perleťovým efektem, se třpytkami nebo se zlatým nádechem. Pudry lze aplikovat zvlášť, nebo je smíchat dohromady podle přání. Nanáší se na lícní kosti, hrot nosu nebo pod dolní ret.

Konturovací paleta allround, Catrice. Čtyři krémovo-matné textury a rozjasňovač dokonale zvýrazní kontury tváře, vystínují a rozjasní jednotlivé části obličeje.


Řekněte to očima

Někdy stačí jeden pohled a vše je jasné. I proto je dobré věnovat při líčení pozornost svým očím. Upravené obočí a perfektní řasy jsou naprostou nezbytností. Věnujte výběru řasenky zvláštní pozornost a pořiďte si něco extra.

Lash Epic, Max Factor. Aktuální novinka mezi řasenkami zajistí dokonalé nalíčení každé, i té nejkratší řasy, perfektně vytvaruje a dodá objem. Díky kuličce na konci kartáčku dokážete obarvit i řasy v koutku oka.

Řasenka Volume Million Lashes Fatale, L‘Oréal Paris. Řasenka s efektem „milionu řas“ se pyšní luxusním složením s černými pigmenty, které obalí a zahustí každou řasu pro svůdný objem a dramatický pohled. Speciální ergonomický kartáček prodlužuje a tvaruje každou řasu zvlášť, od kořínků až po konečky, natočí je, oddělí a maximálně je zvýrazní, a to jedním tahem.

Brow Satin, Maybelline. Tahle vychytávka na obočí 2 v 1 v sobě spojuje vysouvací tužku a pudr na obočí. Tužkou definujete tvar obočí podle svého přání a pudrovým aplikátorem ho pak vyplníte. V nabídce jsou 3 odstíny: Dark Blond, Medium Brown a Dark Brown.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít