Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Slabé a krátké řasy: Takhle budou hustší a delší!

Slabé a krátké řasy: Takhle budou hustší a delší!

Slabé a krátké řasy: Takhle budou hustší a delší!

9. února 2021 od Vanda Vízková

9. února 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Nebylo vám naděleno shůry nebo jde o následek nemoci či nešetrné aplikace umělých trsů – zkrátka a dobře vaše řasy za moc nestojí. Můžete se s tím smířit, nebo zkusit pár našich jednoduchých triků a mít řasy přeci jen o něco delší, bohatší a výraznější. Tady jsou!

1. Vyživte je zevnitř

Genetiku nikdy zcela nezměníte, ale neznamená to, že to, co vám bylo dáno do vínku, nemůže být lepší, delší, kvalitnější… Protože stejně jako na kvalitě vlasů, pleti a nehtů se i na vašich řasách odráží to, jaké jim dodáváte živiny. Neuděláte proto chybu, když kromě kvalitních bílkovin obohatíte svůj jídelníček také o doplňky stravy s minerály a vitamíny – především s biotinem, vitamínem pro krásu pokožky a vlasů. Najdete je např. v GS Kapslích Eladen Premium (koupit v e-shopu).

2. Posilte je intenzivně zvenčí

Kromě výživy vnitřní může délce a síle vašich řas pomoci i používání růstových sér určených přímo na řasy. Tenkou pokožkou očního víčka dokážou poměrně snadno ke kořínkům řas proniknout jejich vyživující složky, které aktivují růst řas a přispívají i k jejich kvalitnější struktuře.

3. Zahustěte je opticky

Účinky doplňků stravy a růstového séra můžete znásobit také líčením. Jedná se o velmi jednoduchý trik – měkkou nebo nahřátou tužkou na oči, třeba Dermacol Automatickou tužkou na oči 16H Matic Eyeliner 4 (koupit v e-shopu), případně linkami ve fixu namalujte mezi své řasy tečky. Nebo co nejblíže nad nimi veďte tenkou oční linku a pouze lehounce ji protáhněte za vnější oční koutek, aby působila přirozeně. Tmavovlásky ať vsadí na linky černé, blondýnky na šedivé či hnědé. V každém případě by se jejich barva měla shodovat s barvou řasenky, kterou použijete následně.

4. Nezbytná řasenka

Po oční linkou zahuštěných řasách musí přijít jejich prodloužení a zvýraznění řasenkou. Nejprve ale natočte řasy kleštičkami, např. Gabriella Salvete Kleštěmi na natočení řas (koupit v e-shopu). Natočené řasy působí výrazněji než řasy, které rovně trčí kupředu. Poté je několikrát cik cak pohybem naličte řasenkou. Řasy vždy natáčejte před líčením řasenkou, nikdy ne až po něm. Tím byste naopak mohla své řasy ještě více polámat a utrhat. Řasenku zvolte takovou, která efekt natočení podporuje, třeba Gabriella Salvete Řasenku XXPress Volume & Long Curl (koupit v e-shopu). Tato navíc ještě zajišťuje několikanásobné prodloužení a zahuštění.

TIP: Řasenku, která vám vyhovuje tvarem svého kartáčku, účinkem i odstínem, si vyberete z široké nabídky v prodejnách Teta drogerie, popřípadě také z pohodlí domova na e-shopu (pokračovat na e-shop).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít