Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak si vybrat rtěnku podle horoskopu

Jak si vybrat rtěnku podle horoskopu

Jak si vybrat rtěnku podle horoskopu

14. ledna 2019 od Eva Suchomelová

14. ledna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Chcete vědět, jaká rtěnka je typická právě pro vaše znamení? Nebo si nemůžete stále vybrat tu pravou? Zkuste se podívat na naše tipy a zvolte si rtěnku podle horoskopu!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Beran

Ženám narozeným ve znamení Berana nejvíc ze všeho sluší červená barva, neboť těmto bezprostředním, přátelským, ale také svéhlavým a tvrdohlavým bytostem vládne planeta Mars. Měly by se tedy naučit nosit rudou rtěnku. Jejich radostné povaze budou vyhovovat lesklé rtěnky. Mladším zástupkyním tohoto znamení učarují také sladce růžové laky na rty ve stylu 80. let, který se opět vrátil do módy.

Tip redakce:
Vyzkoušejte některý z úžasných odstínů Max Factor Laků na rty Honey Laquer.

Max Factor Laky na rty Honey Laquer
Býk

Zemitým zrozenkyním znamení Býka vyhovují různé přírodní odstíny hnědé, ideální barvou rtěnky jsou tedy různé odstíny hnědorůžové. Upřednostňují příjemný pocit při nanášení, matný vzhled a dlouhou trvanlivost, což splňují matné tekuté rtěnky. Podtrhnou jejich bezchybný, přirozený vzhled a stanou se součástí příjemných stránek života, které Býci milují.

Tip redakce:
Ergonomicky tvarovaný obal jako bonus navíc ke všem výše jmenovaným benefitům má Rimmel London Matná tekutá rtěnka Stay Matte. Z jejích 7 odstínů si jistě vyberete.

Rimmel London Matná tekutá rtěnka Stay Matte
Blíženci

Proměnlivost Blíženkyň nejlépe vystihne duhové nebo třpytivě metalické líčení. Když zrovna nezdůrazní své fascinující oči, mohou dát opalizující lesk svým rtům pomocí 3D efektu tekuté rtěnky. Odstíny střídají podle momentálního rozpoložení, takže je fajn, když si jich v jedné řadě mohou vybrat víc.

Tip redakce:
Ideální pro chromově lesklé rty je essence Tekutá rtěnka Melted Chrome s lehoučkým složením a dramaticky metalickým efektem.

essence Tekutá rtěnka Melted Chrome
Rak

Domácky a prorodinně založené Račice si potrpí na jemné líčení v pastelových barvách, a to se týká také rtěnek. Měly by si vybrat takovou, která jim opravdu vyhovuje, protože ji pak používají neustále. Z odstínů jim sluší světlé, pastelové růžové, lososové, růžovočervené apod.

Tip redakce:
Vyzkoušejte například Freedom Rtěnky v růžových odstínech.

Freedom Rtěnky
Lev

Lvice vždy dbají na skvělý, ohromující dojem, jímž působí, kdykoli vejdou do místnosti. Pokud jsou ve vedoucí pozici v práci, potřebují, aby je lidé poslouchali. V tom jim může pomoct i správně zvolená rtěnka ve výrazném, nejlépe červeném odstínu, která připoutá k jejich rtům pozornost. Tyto královny společnosti nemají čas se chodit neustále upravovat, takže potřebují takovou rtěnku, která vydrží mnoho hodin na svém místě bez ohledu na to, co mezitím snědí, vypijí či kolik toho řeknou.

Tip redakce:
Opulentním Lvicím bude vyhovovat Dermacol Dlouhotrvající dvoufázová barva a lesk na rty 16h, ideálně v červených odstínech č. 3, 4, 10 nebo 20.

Dermacol Dlouhotrvající dvoufázová barva a lesk na rty 16h
Panna

Samy velmi kritické k ostatním se Panny snaží neupozorňovat na sebe žádnou výstředností, tedy ani v make-upu. Co se týče líčení rtů, jsou vyznavačkami extrémní přirozenosti a vyhovují jim buď bezbarvé lesky na rty, nebo tónované balzámy. Výjimečně byste některou z nich našli, jak experimentuje s matnou rtěnkou v nude odstínech.

Tip redakce:
Pro každodenní nošení se pro vás hodí třeba miss sporty Tónovaný balzám na rty Really Me! glossy lip balm ve čtyřech různých odstínech.

miss sporty Tónovaný balzám na rty Really me! glossy lip balm
Váhy

Rozkolísané Váhy tíhnou k něžným, uklidňujícím odstínům, v případě rtěnek tedy rozhodně ke světle růžovým. Milují příjemné, moderně a luxusně vyhlížející značkové věci. Jejich rtěnka musí být hydratační, pak jí jsou věrné a kupují ji stále dokola, dokud se prodává.

Tip redakce:
Všechny nároky Vah splňuje famózní Maybelline Hydratační rtěnka Hydra Extreme, která nabízí hned čtyři růžové variace na výběr.

Maybelline Hydratační rtěnka Hydra Extreme
Štír

Charismatické Štírky potřebují do své kosmetické výbavy rtěnku, na kterou se mohou vždycky spolehnout. Buď tedy tzv. neslíbatelnou rtěnku, anebo hydratační, ale dobře pigmentující, nejlépe v nějakém tmavě červeném odstínu – vínová, bordó aj.

Tip redakce:
Luxusně vyhlížející hydratační rtěnka Max Factor Colour Elixir je tou pravou volbou pro femme fatale celého zvěrokruhu.

hydratační rtěnka Max Factor Colour Elixir
Střelec

Aktivní, optimistické a sport milující Střelkyně se moc nechtějí zdržovat dlouhým líčením. Milují přípravky 2 v 1 a oranžovou barvu. Pokud mají i krásně bílé zuby, nic jim nebrání sáhnout po rtěnkách a barvách na rty v meruňkovém odstínu, díky nimž budou jejich rty vypadat šťavnatě a k nakousnutí.

Tip redakce:
Přesně to pravé pro ženy ve znamení Střelce je krémová tvářenka L’Oréal Paris Infallible Paint Chubby v meruňkovém odstínu, kterou lze použít i na rty a líčení s ní je rychlé a efektní.

krémová tvářenka L’Oréal Paris Infallible Paint Chubby
Kozoroh

Spolehlivé, ale kapku tvrdohlavé Kozorožky si potrpí na preciznost a kvalitu, což se promítá i do jejich výběru rtěnky. Chtějí něco klasického, výživnou a hydratující texturu, v nenápadném tělovém nebo broskvovém odstínu. Bez ohledu na právě panující módu vždycky použijí konturovací tužku, čímž zabrání rozpíjení barvy.

Tip redakce:
Trefou do černého může být Rimmel London Hydratační rtěnka Moisture Renew, a to hned v několika přirozených odstínech.

Rimmel London Hydratační rtěnka Moisture Renew
Vodnář

Extravagance nebo retro – to charakterizuje Vodnářky nejlépe. Chodící paradox, případně neustálé experimenty. Ale ať už vás uchvátí extra třpytivý lesk na rty, nebo perfektní vykreslení srdíčka rtů ve stylu 60. let, vždy oceníte možnost se nalíčit rychle a přesně. To umožňují stále oblíbenější rtěnky v tužce.

Tip redakce:
Rtěnky v tužce nabízí mnoho značek, skvělou kombinací 3 v 1 (barva, péče i efekt lesku) je máslo na rty v tužce, Astor Hydratační rtěnka Soft Sensation Lipcolor Butter.

Astor Hydratační rtěnka Soft Sensation Lipcolor Butter
Ryby

Zasněné Ryby, emotivní a tajuplné, si libují v třpytu a lesku pastelových odstínů. Pokud zrovna nemají náladu, stačí jim pečující balzám, ale když se chtějí ukázat v plné kráse, pak vytáhnou některý z jemně růžových nebo růžovooranžových odstínů plných třpytu a oslní.

Tip redakce:
Spoustu třpytu i lesku si Ryby užijí s Dermacol Třpytivým leskem na rty Shimmering Lipgloss.
Dermacol Třpytivý lesk na rty Shimmering Lipgloss

Zdroj foto: Shutterstock, redakce

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít