Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak se bránit předčasnému stárnutí pleti: Eva (47 let)

Jak se bránit předčasnému stárnutí pleti: Eva (47 let)

Jak se bránit předčasnému stárnutí pleti: Eva (47 let)

31. října 2021 od Teta drogerie

31. října 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Paní Eva pracuje jako učitelka v mateřské školce. Téměř nechodí nalíčená a tráví spoustu času venku. Vyloženě z ní sálá pozitivní energie a s pletí vlastně nemá žádný problém, jen chce zamezit předčasnému stárnutí a udržet ji v kondici.
Eva se rozhodla zapojit do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala Eva doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.

Co zjistila odbornice:

Pro paní Evu jsem zvolila zpevňující péči s kyselinou hyaluronovou, která obsahuje přírodní extrakt z magnolie, ingredience aktivující buňky a kolagenový booster. Při pravidelném a správném používání tato řada vyplní jemné vrásky, zlepší pevnost pleti a intenzivně ji hydratuje.
Eva: konzultace s  odbornou poradkyní NIVEA

Jak dopadla proměna?

Elasticita, pevnost a pružnost pleti byla výborná, hydratace ve vyhovujícím průměru a mazotok původně sušší pleti se dostal do normálu,“zhodnotila stav pleti paní Evy kosmetička. Paní Eva si pochvalovala, že se díky každodenní péči o pleť může na chvíli zastavit a udělat si chvilku jen sama pro sebe.

DOPORUČENÁ PÉČE

Péče ráno PÉČE RÁNO

Ráno doporučila odbornice Hana Modrá paní Evě očistit pleť jemnou čisticí pleťovou vodou. Doporučená denní péče obsahuje také UVA\UVB ochranu s ochranným faktorem 30, která ochrání pleť před poškozením vlivem slunečního záření a vznikem pigmentových skvrn. Právě sluneční záření je totiž jedním z hlavních faktorů způsobujících stárnutí pleti. A protože paní Eva tráví mnoho času venku, je varianta denního krému s vyšším OF pro ni tou nejlepší volbou.

Péče večer PÉČE VEČER

Jako večerní péči zvolila odbornice v prvním kroku důkladné odlíčení a vyčištění pleti a poté použití zpevňujícího očního krému a remodelačního nočního krému. Čištění pleti by mělo být pevnou součástí vašeho každodenního pečujícího rituálu i v případě, že se nelíčíte nebo nepoužíváte make-up. Přes den na pleti ulpí prach, pot, maz, ale i různé bakterie a viry.

Čištění:

Doplňující péče DOPLŇUJÍCÍ PÉČE

Jako doplněk v péči o pleť by měla paní Eva jednou za 14 dnů použít energizující masku. Každý týden pak pleti dle odbornice prospěje důkladnější čištění v podobě pleťového peelingu, který bude následovat extra péče v podobě ampule se sérem.

Péče na podzim a v zimě PÉČE NA PODZIM A ZIMU

Na zimní měsíce odbornice Hana Modrá doporučila antivráskovou péči o pleť, která intenzivně pečuje o pleť a zlepšuje její pevnost. Viditelně redukuje linky a vrásky a pomáhá předcházet vzniku vrásek nových, způsobených UV zářením. Pro čištění pleti dostala paní Eva výživný čisticí pleťový olej.

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít