Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3 jarní trendy v líčení, které hravě zvládnete i doma

3 jarní trendy v líčení, které hravě zvládnete i doma

3 jarní trendy v líčení, které hravě zvládnete i doma

25. března 2022 od Anna Šťastná

25. března 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Zkraťte si čekání na první jarní dny novým líčením. Inspirujte se čerstvými světovými trendy a vyzkoušejte v nové sezoně něco méně obvyklého, ale přitom stále slušivého a nositelného.
Pojďme se tedy podívat, jaké beauty trendy nám letos na jaře naordinovali světoví návrháři a vizážisté v líčení očí a nechme se jimi inspirovat. .

1. Zlatá hodinka

Přivolejte sluneční paprsky efektním zlatým líčením. Jeho výhodou je, že bude slušet pleti bledé po dlouhé zimě, ale i krásně opálené, a tak jej můžete nosit až do léta. Skvělé je i to, že je tento typ líčení velmi variabilní. V jeho lehké verzi můžete jen použít zlatou tužku na oči, pokud máte více odvahy, přidejte zlatý stín. Zásadní je ovšem zlatý rozjasňovač – ideálně v pudrové variantě, která jako kdyby obsahovala zlatý prach. Ještě lepší jsou rozjasňující kapky, které dodají krásný svěží vzhled. Vklepejte je na střed čela, pod obočí, hranu nosu a nad horní ret. Kapky můžete také smíchat s make-upem, díky čemuž získá celá tvář lehce nazlátlý odstín. Zkombinovat ho můžete ještě s bronzerem, který aplikujte na spánky a lícní kosti.

2. Neonová záře

Mysleli jsme si, že je to jen módní výstřelek jedné sezony, ale neonové oční líčení se stále drží a nabírá na intenzitě. Vždyť na jarních přehlídkách ho znovu předvedly i značky jako Chloé nebo Versace. Prim hraje ostře oranžová, sytě růžová, nebo dokonce kombinace modré a zelené. Malý trik: Pokud zrovna nemáte barevnou tužku, štěteček na stíny lehce namočte vodou. Stín hned získá sytější barvu. Aplikovat jej můžete v horní, nebo dokonce jen dolní lince, orámujte celé oko nebo barvu rozetřete doztracena přes celé pohyblivé víčko.
Nejlepší pomocník:
Obsáhlá kosmetická kazeta Onyx Beauty Collection (koupit v e-shopu) nabídne všechny odstíny očních stínů včetně těch nejvýraznějších. Zkusit můžete také Miss Sporty oční stíny Quatro (koupit v e-shopu), které jsou lehce v jemnějších barvách.

3. Extra dlouhé kočičí linky

Černé linky jsou naprostá klasika. Letos na jaře se nemusíme bát je pořádně protáhnout až daleko ke spánkům. Nebojte se je také udělat hodně široké – což zároveň přináší úlevu při líčení – když se netrefíte hned napoprvé, můžete s klidným svědomím linku znovu obtáhnout. Letos zapomeňte na kouřové líčení – tyto linky už nic dalšího nepotřebují. Vyzkoušet ale můžete také barevné linky.

Nejlepší pomocník:
Maybelline oční linky HyperEasy (koupit v e-shopu) mají chytrý tvar fixu, a tak se s nimi pracuje velmi snadno a zároveň precizně.

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít